Innhold og grafisk utforming er beskyttet i henhold til lov om opphavsrett til åndsverk
Askim Historielag org.nr. 971251743  Askim Historielag har  intet ansvar for innholdet i eksterne lenker

Smittesituasjonen er generelt sett uoversiktlig og i Indre Østfold er den ekstra ille.

Vi innser at vi kommer til å måtte leve med bregrensninger i lengre tid og ser oss om etter aktiviteter som kan erstatte noe av det vi må redusere på.

Medlemsmøtene er avlyst ut året og arbeidet på Klokkergården er også noe redusert, men vi forsøker å holde åpningstidene og følge smitteverntiltakene.

Hvis noen har forslag til ting vi kan gjøre, vil vi meget gjerne høre om det.

Oppdatering på noen av aktivitetene våre:

Vammatoppen er det klart for å legge ut skinnene og noen skinner er også plassert.  Skinnene er tunge og krever litt mannskap og dermed har smitteverntiltakene bremset framdriften.

Amfiet på VIkingplassen er er under arbeid. De to nederste radene i amfiet er på plass. Vi regner med å ferdigstille anlegget i løpet av en ukes tid.

Smia på museet er restaurert ferdig. Det gjenstår bare å installere lys.

Arbeidet med å registrere gjenstander på museet pågår tilnærmet upåvirket da det er bare noen få personer involvert i dette.