Innhold og grafisk utforming er beskyttet i henhold til lov om opphavsrett til åndsverk
Askim Historielag org.nr. 971251743  Askim Historielag har  intet ansvar for innholdet i eksterne lenker

Velkommen

velkommen

Sommertur 2022

Askim Historielag har gleden av å invitere sine medlemmer med følge til årets tur som går til Kistefos og Hadeland Glassverk fredag den 19. august.

Programmet for dagen blir som følger: Avreise fredag 19. august med buss fra Askim stasjon kl.08.00 og ankommer Kistefos ca. kl. 10.00. Der vil det bli guidet omvisning på anlegget med grupper på 30 stk., eventuelt 2 grupper. Skulpturparken er alltid tilgjengelig for den som ønsker å gå tur i inspirerende omgivelser.

Ca. kl. 13.00 kjører vi med bussen til Hadeland Glassverk hvor vi spiser varm lunsj med kaffe og dessert. Deretter blir det guidet omvisning på Skattkammeret med historisk vandring, og besøk i Glasshytta.

Da avreise er kl.08.00, så byr vi på enkel frokost på veien opp.

Turen er beregnet å koste kr 890.00 pr. person alt inkludert.                                                    

Som vanlig på våre turer regner vi med ca. 40 stk. eller full buss. Påmelding til turen må være oss i hende senest 4. august på grunn av bestillinger av buss og omvisning.                                                      

Menyen på Hadeland Glassverk er: Elgkarbonader m/ sesongens grønnsaker, soppsaus og kokte poteter(inneholder: melk og selleri.) og til dessert ostekake med kaffe eller te.( inneholder melk og hvete.) For de som har behov for tilrettelagt mat vil det bli tatt hensyn til dette, ber derfor om at dette opplyses om ved påmelding.                                                                                                               

Forventet hjemkomst Askim er 19.30                                                                                                                

Betaling gjøres på konto: 1100.10.89627 ved påmelding.          

Påmelding sendes Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Go to top